Recensies

Blij met Reica Reizen!

 

Beroemd en geliefd zijn de reizen die Reinard en Carla Tuin verzorgen. Zij hebben sinds 2011 samen de reisorganisatie Reica Reizen en organiseren jaarlijks in samenwerking met Boerhof Reizen, naast hun gewonen werk, busreizen.

 

Dagtochten, maar ook volledige verzorgde vakanties. ‘Het leuke is dat mensen allemaal uit het verspreidingsgebied van Boom regionale uitgevers komen, iedereen komt uit de buurt en dat schept al gauw een band. De meesten praten ‘plat’ net als wij’ vertelt Reinhard. ‘Wij laten niks aan het toeval over. Meestal gaat er eerst een vakantie met de caravan aan vooraf om het gebied te verkennen. Als chauffeur vind ik het belangrijk om het gebied te kennen.’ Carla vult aan: ‘Wij proberen alles uit, de excursies, maar we kijken ook heel goed hoe het hotel is. Het moet er goed uitzien, maar het moet ook goed aanvoelen.’ Tanja Mulder: ‘Mensen die met hen op stap zijn geweest, zijn lyrisch! Inmiddels is er een vaste groep mensen dat ieder jaar weer meegaat, ongeacht de bestemming.’

 

bron: Meppeler Courant

 

Wij hebben al een bus-trip van 9 dagen erop zitten en deze keer naar Slovenie. Dat is een schitterend klein land. ook voor campers en caravanners een ideale bestemming. We zijn voor het eerst met Reicareizen op stap gegaan- een op het noorden (drenthe) gericht mini reisbureautje van 2 personen/ nl. chauffeur en echtgenote/ noorderlingen ga het bekijken!!! een aanrader/ zelden de laatste jaren zo,n relaxte supergoedverzorgde en gezellige vakantie gehad!
Iedereen een fijne en gezellige zomer gewenst!

 

Bron : Een tevreden passagier

 

Reizigers zijn bij Boomreizen en Reica Reizen in veilige handen

Meppel- Op alle lezersreizen van Boomreizen die uitgevoerd worden door Reica Reizen gaat nu een AED (Automatische Externe Defibrillator) mee. In geval van een hartstilstand kan de chauffeur eerst hulp verlenen met dit apparaat.

 

Prettig idee

 

Tijdens de Paasverrassingstocht onlangs ging de AED voor het eerst mee. De reacties waren zeer positief. De reizigers vonden het een zeer prettig idee dat ze bij Reinard en Carla Tuin in veilige handen waren. “Je hoopt natuurlijk dat je het nooit nodig hebt, maar mocht dat onverhoopt wel het geval zijn, dan kunnen we snel en adequaat handelen” aldus Carla Tuin. Zowel Reinard als Carla hebben een EHBO diploma inclusief hartreanimatie en AED.

 

Boedapest

 

Bij de eerstvolgende reis naar Boedapest (vertrek 21 mei 2016) gaat de AED ook weer mee. Er is nog plaats voor deze reis.
Kijk voor info en boekingen op boomreizen.nl/boedapest. Alle overige lezersreizen en dagtochten die dit jaar gepand staan met Reica Reizen zijn tevens te vinden op boomreizen.nl

 

Bron: Meppeler Courant