Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
9 berichten.
Letty van den Berg Letty van den Berg uit Dalfsen heeft geschreven op 14 december 2019 om 18:30
*Kerstmarkt Oberhausen* Het is altijd een feest als je met Reica Reizen op pad bent geweest!!! Een leuke dagtocht naar de kerstmarkt in Oberhausen gehad. Heerlijke koffie en thee met overheerlijke kerstkoek onderweg. Super georganiseerd!! Groeten van schele Hendrik en de bende van ellende😂😂😜
Carla Tuin Carla Tuin heeft geschreven op 25 september 2019 om 18:06
Afgelopen reis naar het Spreewald lag er 's morgens bij het ontbijt een briefje bij mijn bord met de volgende tekst: Carla Het is geen liefdesbrief dus wees gerust het is per slot 6 uur in de morgen. Jammer dat wij er gisteravond niet bij konden zijn. Toen ik hoorde dat de stoelen weg moesten ja… toen moest ik vluchten, mijn benen en rug schrokken zich rot. Héél jammer, het brengt de groep dichter bij elkaar. Wij genieten van jou, de stuwkracht, moederkloek. Je oogjes staan op scherp, waar is iedereen. En wat zien ze niet, wat leuk en belangrijk is ( uitzicht/foto’s). Je bent een geweldige moeder voor ons en je man wordt zeker niet vergeten. Een pluisje op zijn pak, ja dat moet weg. Hij moet er netjes uitzien. En zijn natje en droogje ja dat moet wel kloppen hé. Hij is een geweldige chauffeur, je kunt rustig een uiltje knappen onderweg. Wij wonen bijna één jaar in de Wijk en hopen dat dit ons laatste plekje mag zijn na vele vele omzwervingen. Ben een blijmoedig mens. Wij zijn nog samen en 80 en 84 jaar. Het is 6 uur in de morgen dus, Goede morgen samen.
Beheerdersantwoord van: Carla Tuin
Dit was een fantastische Goede morgen voor ons. Dit zijn nou van die dingen waar je het onder andere voor doet. Dankjewel Reinard en Carla
Jan en Henny B. Jan en Henny B. uit Schut heeft geschreven op 8 juli 2019 om 12:06
Net terug van een schitterende reis door Zuid Noorwegen; met wie ook weer ?? met REICA Reizen natuurlijk;prachtige reis en ontzettend veel gezien; de natuur fantastisch; hotels enz. prima voor elkaar; alles onder bezielende leiding van Reinard en Carla, geweldige gastheer en gastvrouw. Geachte lezers , REICA Reizen, van harte aan te bevelen !! Beregoed !!
m.j.j. van marum-kley m.j.j. van marum-kley uit dronten heeft geschreven op 5 juli 2019 om 19:02
REICAREIZEN = GARANTIE VOOR VERWENVAKANTIE. Voor de 2e keer met Reicareizen op stap geweest. Eerst naar Slovenie een aantal jaren geleden samen met echtgenoot en nu alleen naar Noorwegen. Als enige alleengaande een bijzondere ervaring gehad van vriendelijkheid en aanspraak van alle mede-vakantiegangers. Het was geweldig. Super gastvrouw Carla verwende ons de hele reis met versgezette koffie, die geserveerd werd op een tafeltje naast de bus.En natuurlijk de drankjes onderweg in de bus, rondgebracht door Carla, van glaasje wijn tot biertje. Geen stops bij dure wegrestaurants, maar gezellig samen koffie drinken en als het zo uitkwam je zelfgemaakte lunch nuttigen. En vaak stoppen voor een plaspauze was ook een fijne bijkomstigheid. De reis was ook deze keer perfect georganiseerd. Prachtige hotels en alles op zijn tijd. Mooie bezienswaardigheden en overal voldoende tijd om zelf rond te kijken. Voor herhaling vatbaar en van harte aanbevolen.♥♥Bedankt Carla en Reinhard. (Marion)
Lukas Lukas uit Uffelte heeft geschreven op 4 juli 2019 om 18:15
Wij zijn 22 juni 2019 met een 9 daagse reis naar Noorwegen vertrokken. Het is een geweldig mooi land, heel veel te zien, zoals fjorden, watervallen en heel veel bossen. De steden Oslo en Bergen zijn prachtige steden om te bekijken, vooral Bergen waar je met een treintje naar boven gaat. Boven aangekomen heb je een heel mooi uitzicht over de stad. Verder hebben wij een boottocht gemaakt door een fjord, en een treinreis met de Flamsbana. Tevens waren de sluizen bij het Telemarkkanaal een hele mooie bezienswaardigheid, er waren 5 sluizen die een grote hoogte overbrugden. Deze reis was perfect georganiseerd door Reinhard en Carla.
Jenny Jenny uit Diever heeft geschreven op 4 juli 2019 om 07:29
Wij zijn terug van een prachtige vakantie door Noorwegen. Wat een goed verzorgde reis door Reica Reizen. Heel veel gezien , kan het iedereen aan bevelen !
H.G.Lambrechts H.G.Lambrechts uit Hoogeveen heeft geschreven op 29 oktober 2018 om 09:42
We zijn afgelopen week 6 dagen naar de Sächsische Schweiz geweest, een gebied ten zuiden van Dresden. In redelijk weer hebben we geweldig genoten van de bijzonderheden in dit gebied: de herfstkleuren, de imponerende kalksteenformaties boven de Elbe, de indrukwekkende kerstwinkels, het schitterende keramiekmuseum in Meissen, de opgebouwde stad Dresden aan de hand van een Nederlandse gids. We waanden ons een tijd terug tijdens een rit in een stoomtrein. De Elbe had ook te maken met laagwaterstand, zodat een boottocht dreigde te vervallen. Geen probleem: gewoon een kleinere boot vinden, zodat we toch konden genieten van het uitzicht vanaf de boot. Het familiehotel deed op allerlei gebied zijn naam eer aan. Een compliment voor Reinard en Carla: wat er te regelen viel, hebben ze met inzet gedaan, zowel t.a.v het programma als het welzijn van de reizigers; ze slagen er daardoor steeds in om een goede sfeer te creëren. Petje af!! Ik durf op grond van meerdere reizen deze slogan te lanceren: Wil je een geweldige vakantie? Dan is Reica Reizen altijd een garantie. H.Lambrechts.
Wil Koster Wil Koster uit Emmen heeft geschreven op 27 oktober 2018 om 21:17
Zondagmorgen 21 oktober startte ons reisje naar de Sächsische Schweiz. Het thema was herfstkleuren. Met af en toe een zonnetje was het een prachtige reis naar Neustadt in de omgeving van Dresden. Een goed hotel met mooie kamers en verzorgd eten. Alles prima verzorgd door Reinard en Carla. Het is een feest om met deze twee mensen op reis te gaan. Zij maken er voor iedereen een geweldige vakantie van. Reinard op de "bok"en Carla die soep koffie en thee verzorgd. Wij hebben al veel bus reizen gemaakt, maar Reica is de beste van allemaal. Wil Koster-Groen.
De Schutters Jan en Henny De Schutters Jan en Henny heeft geschreven op 8 oktober 2018 om 20:08
De Schutters Jan en Henny Monday, 08 October 2018 14:57 Dolomieten Italie; geweldige reis en prachtig weer;hebben alweer genoten in hotel Sigmunderhof;alles weer heel goed geregeld door Carla en Reinard; grote klasse !fijn reisgezeldschap;aanrader Reica-Reizen mensen; gewoon doen !!!