Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
3 berichten.
H.G.Lambrechts H.G.Lambrechts uit Hoogeveen schreef op 29 oktober 2018 om 09:42:
We zijn afgelopen week 6 dagen naar de Sächsische Schweiz geweest, een gebied ten zuiden van Dresden. In redelijk weer hebben we geweldig genoten van de bijzonderheden in dit gebied: de herfstkleuren, de imponerende kalksteenformaties boven de Elbe, de indrukwekkende kerstwinkels, het schitterende keramiekmuseum in Meissen, de opgebouwde stad Dresden aan de hand van een Nederlandse gids. We waanden ons een tijd terug tijdens een rit in een stoomtrein. De Elbe had ook te maken met laagwaterstand, zodat een boottocht dreigde te vervallen. Geen probleem: gewoon een kleinere boot vinden, zodat we toch konden genieten van het uitzicht vanaf de boot. Het familiehotel deed op allerlei gebied zijn naam eer aan. Een compliment voor Reinard en Carla: wat er te regelen viel, hebben ze met inzet gedaan, zowel t.a.v het programma als het welzijn van de reizigers; ze slagen er daardoor steeds in om een goede sfeer te creëren. Petje af!! Ik durf op grond van meerdere reizen deze slogan te lanceren: Wil je een geweldige vakantie? Dan is Reica Reizen altijd een garantie. H.Lambrechts.
Wil Koster Wil Koster uit Emmen schreef op 27 oktober 2018 om 21:17:
Zondagmorgen 21 oktober startte ons reisje naar de Sächsische Schweiz. Het thema was herfstkleuren. Met af en toe een zonnetje was het een prachtige reis naar Neustadt in de omgeving van Dresden. Een goed hotel met mooie kamers en verzorgd eten. Alles prima verzorgd door Reinard en Carla. Het is een feest om met deze twee mensen op reis te gaan. Zij maken er voor iedereen een geweldige vakantie van. Reinard op de "bok"en Carla die soep koffie en thee verzorgd. Wij hebben al veel bus reizen gemaakt, maar Reica is de beste van allemaal. Wil Koster-Groen.
De Schutters Jan en Henny De Schutters Jan en Henny schreef op 8 oktober 2018 om 20:08:
De Schutters Jan en Henny Monday, 08 October 2018 14:57 Dolomieten Italie; geweldige reis en prachtig weer;hebben alweer genoten in hotel Sigmunderhof;alles weer heel goed geregeld door Carla en Reinard; grote klasse !fijn reisgezeldschap;aanrader Reica-Reizen mensen; gewoon doen !!!